STRACH O ZPěVáKA Z KRUCIPüSKU: HAJíčEK MěL TěžKOU NEHODU NA MOTORCE, JE VE VážNéM STAVU

Frontman a zpěvák metalové kapely Krucipüsk Tomáš Hajíček měl v pondělí vážnou dopravní nehodu na motorce. Záchranáři ho letecky transportovali do nemocnice, jeho stav je vážný. Informovali o tom jeho spoluhráči na sociálních sítích.

„Máme pro vás bohužel velmi špatnou zprávu. Včera (v pondělí, pozn. red.) v dopoledních hodinách měl Tomáš velmi vážnou dopravní nehodu na motorce, odkud ho převezli vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci,“ uvedla kapela na facebookovém účtu.

ČTĚTE TAKÉ: Z naší nové desky není cítit kalkul, tvrdí frontman kapely Mirai. Doma mu prý chybí ženský element

Podle spoluhráčů zpěvák nadále zůstává ve vážném stavu. „Zatím jsme pochopitelně nuceni zrušit naše veškerá vystoupení na všech akcích do konce května a podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence budeme vědět, co a jak dál,“ uvedli v příspěvku společně s omluvou fanouškům a pořadatelům za zrušené koncerty.

Současně vyzvali všechny své příznivce, aby drželi vážně zraněnému zpěvákovi palce a kapela se tak v co možná nejbližší době vrátila zpět na pódia. Skupina Krucipüsk působí na tuzemské hudební scéně od začátku 90. let minulého století, přičemž Hajíček je její jediný původní člen.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krampol míří do pečovatelského domu, trápí ho slabé zdraví. Fanoušky nalákal na novou tvorbu

2024-04-16T17:28:58Z dg43tfdfdgfd