POZOR NA KUřECí Z čESKýCH PULTů. ŘETěZEC HO STAHUJE Z PRODEJE A VRACí ZA NěJ PENíZE

Řetězec Makro stahuje z prodeje mražené kuře bez drobů značky Qualiko. Důvodem je překročený povolený limit na antibiotika. Řetězec o tom v pondělí informoval na svých webových stránkách.

Společnost Makro Cash & Carry ČR s.r.o. v pondělí na svém webu informovala, že přistoupila ke stažení výrobku Qualiko Kuře bez drobů mražené 1,2 kg. „Ve výrobku byl zjištěn překročený povolený limit na antibiotika (doxycyklin),“ uvedla v tiskové zprávě vedoucí oddělení kvality Petra Bártová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ošizené pivo a nebezpečné okurky. Kontroloři odhalili na českém trhu další vadné výrobky

Zákazníky, kteří výrobek zakoupili a mají jej stále k dispozici, řetězec žádá, aby jej nekonzumovali. „Výrobek jste si mohli zakoupit v období od 20. 1. 2024 do 1. 7. 2024. Výrobky můžete vrátit do jakéhokoli velkoobchodního střediska MAKRO Cash & Carry ČR,“ informoval prodejce.

V případě požadavku náhrady škody budou zákazníkům na základě prodejního dokladu a za vrácené výrobky vráceny peníze zpět. „Výrobek můžete vracet do 31. 7. 2024. V případě, že nejste z jakéhokoliv důvodu schopni prodejní doklad předložit, pro urychlení při vrácení výrobku požádejte obsluhu zákaznické recepce o výjimečné vystavení duplikátu dokladu,“ uvedla Bártová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hospody v Česku zavírají, provoz se nevyplatí. Hosty odrazuje cena piva, to ještě podraží

2024-07-02T17:58:41Z dg43tfdfdgfd