POLITICI BěHAJí PO VZORU PETRA PAVLA: NERUDOVá KLUSALA BRUSELEM, BARTOš POKOřIL CENTRAL PARK

Zdá se, že sportovní nadšení prezidenta Petra Pavla je nakažlivé. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se na sociálních sítích pochlubil fotografiemi z běhu New Yorkem. "Central Park jsme pokořili," napsal k tomu. Kecky navlékla také novopečená europoslankyně Danuše Nerudová, která si prošlápla ulice v Bruselu.

Běhání se stalo oblíbenou kratochvílí českých politiků. Krátce po sobě sdíleli fotografie při běhu ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš (Piráti) a nově zvolená europoslankyně Danuše Nerudová (STAN).

Pardonování chování Novotného vyvolalo vlnu nevole: ODS to může uškodit, míní politolog

Bartoš pokořil New York, Nerudová Brusel

"V ČR je sice odpolko, ale v USA je 6:15. Čeká nás náročný den s naší podnikatelskou a vědeckou misí v New York City. Včerejší Bootcamp for Czech researchers, business leaders and startup founders se povedl. Respekt všem z výše zmíněných nejen za jejich výkon pracovní (doma i zde), ale i ranní sportovní. Central Park jsme pokořili," napsal Bartoš k příspěvku na Instagramu, na kterém je smějící se zachycen ve sportovním.

Nelenila však ani Nerudová. "Ranní běh v Bruselu," napsala na Instagram k fotce, na které je bez make-upu a ve volném triku. Za ní je na fotce vidět jedna z místních ulic. Zdá se, že se europoslankyně v novém místě začíná zabydlovat. Snímek olajkoval i ministr vnitra Vít Rakušan.

Inspirace Petrem Pavlem?

Zmíněné politiky možná inspiroval i prezident Petr Pavel, jehož zájem o běhání je všeobecně známý. Na konci března se zúčastnil ranního běhu pořádaného platformou IMPAKT, jež sdružuje mladé lidi, kteří s hlavou státu spolupracují. Událost se konala v pražském parku Stromovka, kde nechyběl ani tým eXtra.cz.

Doporučené video: Petr Pavel běhá ve Stromovce:

Petr Pavel se běhu věnuje pravidelně. "Snažím se udržovat trošku v kondici, takže máme tady na Hradě běhy se zaměstnanci, ale když mi vyjde čas, tak tady mám za kanceláří takovou místnost, kde mám běhací pás, abych se nemusel zdržovat přebíháním jinam, takže se snažím trénovat i v kanceláři," řekl prezident na Instagramu.

Související články

2024-06-16T03:17:50Z dg43tfdfdgfd