POLICISTé V KRUMLOVě ZAKLEKLI MLADíKA, MěL BýT AGRESIVNí. TVRDý ZáSAH ZACHYTILA žENA NA VIDEO

Policisté v neděli po půlnoci zasahovali v Českém Krumlově, kde podle oznamovatele dva mladíci kopali do zaparkovaných aut. Video ze zásahu policistů se nyní šíří po sociálních sítích. Uživatelka, která záběry sdílela, označila zasahující policisty za hovada. Podle ní totiž chlapce takzvaně zaklekli. Policisté se ale brání, že mladík byl natolik agresivní, že museli použít donucovací prostředky.

Po sociálních sítích se šíří video ze zákroku policistů a strážníků v Českém Krumlově. Je na něm vidět, jak tři policisté pacifikují mladíka, ten už v té době leží na zemi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Za svezení chtěl od stopařky na Královéhradecku sex. Když odmítla, brutálně ji zavraždil

„Že zakleknou šestnáctiletého kluka tři a ještě ho bijou. Pánové, vy nejste všechno. Platíme vás z daní a chováte se k lidem jako hovada. K dětem se takhle přistupovat nesmí, bych vás vyhodila na minutu všechny,“ napsala autorka videa v příspěvku.

Zadržení ale mělo údajně předcházet nevhodné chování dvou mladíků. „Krumlovští strážníci a policisté zadrželi v neděli po půlnoci dvojici mladíků. Policisty přivolal oznamovatel, který sledoval, jak v Plešivecké ulici poškozovali kopáním zaparkovaná vozidla,“ informovali policisté na svých sociálních sítích.

Mladík, který figuruje ve videu, byl podle policistů při zajištění natolik agresivní, že museli použít donucovací prostředky. „Policisté dále prověřují, zda tato dvojice nemá také na svědomí poškození vozidel z minulého víkendu. Zajištěného mladíka si následně na oddělení vyzvedl otec,“ sdělili policisté. Dodali, že žádají řidiče či majitele poškozených vozidel, aby kontaktovali linku 158.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otčím z Plzeňska měl zneužívat dceru doma i v kamionu, sestry fyzicky týral. Hrozí mu 7 let

2024-04-28T15:31:04Z dg43tfdfdgfd