PLáNY NA POHřEB KRáLE KARLA III. JSOU AKTUALIZOVáNY

Uprostřed boje s rakovinou jsou aktualizovány pohřební plány krále Karla III. (Foto: Reprodukce/Instagram)

Král Karel III., který byl před téměř třemi měsíci diagnostikován s rakovinou, zažil podle webu The Daily Beast významné zhoršení svého zdravotního stavu.

“V posledních týdnech, když jsem hovořil s přáteli krále o jeho zdravotním stavu, nejčastější odpověď byla… ‘Není to dobré’,” uvedl Tom Sykes z The Daily Beast ve čtvrtek (25.), dodávaje, že jeden z přátel monarcha prohlásil, že Karel “je odhodlán vyhrát”.

“Všichni zůstávají optimističtí, ale on je opravdu ve velmi špatném stavu. Horším, než se zdá”, řekl zdroj. Sykes také informoval, že pohřební plány krále, označované kódovým názvem “Operace Menai Bridge”, jsou v současné době přezkoumávány.

Dále podle zprávy The Daily Beast koluje i samostatný dokument, který hodnotí, co se povedlo na pohřbu královny Alžběty v září 2022 a co by se mohlo příště při smrti monarcha zlepšit.

Všechny zdroje zdůraznily, že skutečné pohřební plány jsou neustále přezkoumávány. Nicméně jeden bývalý zaměstnanec zvlášť přiznal, že zdravotní problémy Karla daly plánům jiný tón a naléhavost.

“Plány byly vytáhnuty z prachu a jsou aktivně aktualizovány”, vysvětlil bývalý zaměstnanec. “Není to více, než byste očekávali, když byl král diagnostikován s rakovinou. Ale jejich oběh jistě soustředil myšlenky.”

Na začátku února oznámil Buckinghamský palác, že král Karel III. byl diagnostikován s rakovinou. Král zjistil o rakovině po hospitalizačním zákroku spojeném s benigním zvětšením prostaty.

“Během nedávného hospitalizačního zákroku krále pro benigní zvětšení prostaty byla zaznamenána jiná znepokojivá záležitost,” informoval palác v prohlášení. V samostatném prohlášení palác ujasnil, že král Karel nemá rakovinu prostaty. Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI a recenzován redakčním týmem.

The post Plány na pohřeb krále Karla III. jsou aktualizovány appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T20:25:31Z dg43tfdfdgfd