PAřMENI DOBYLI BRNO: JáGR A LIMBERSKý VYSMáTí OD UCHA K UCHU, NEJVíC DOVáDěL SAGVAN TOFI

V prostorách parku před Janáčkovým divadlem v Brně bylo pořádně rušno. Do moravské metropole se totiž sjely známé osobnosti, které si nenechaly ujít slavnostní večer plný luxusu s výjimečnou módní show Fashion Night Brno 2024. Na čtvrtém ročníku jedné z největších brněnských společenských akcí se rozšouplo hned několik slavných tváří, což neuniklo redakci eXtra.cz, která také byla na místě. 

Kdo říká, že v Brně je nuda, nezažil čtvrteční obrovskou módní show Fashion Night Brno, kam dorazila řada slavných VIPek. Mezi největší hvězdy patřil legendární hokejista Jaromír Jágr se svojí krásnou přítelkyní Dominikou Branišovou, slovenská modelka Andrea Verešová, modelka a influencerka Nikol Švantnerová, fotbalista David Limberský s půvabnou manželkou Lenkou Limberskou, brněnská influencerka a podnikatelka Nela Slováková a řada dalších.

Jarda Jágr vyrazil pařit s partnerkou Dominikou: Vypadali jako pár z plakátu

Moravská metropole byla opravdu plná celebrit. Naše redakce nemohla u čtvrtého ročníku jedné z největších brněnských společenských událostí chybět. Své kreace na velkolepé módní show představili známí návrháři Debbie Brown, Zuzana Lešák Černá, Luděk Hanák, Michaela Kasandra Counture či Miroslav Michael Knot.

Spokojený Jágr

Kromě toho, že nádherné modelky předváděly jedinečné outfity od jednotlivých módních návrhářů, se všichni přítomní hosté náramně bavili. Ve skvělé náladě dorazil například Jaromír Jágr, který redakci eXtra.cz prozradil, že si tuto módní akci velmi užívá navzdory tomu, že se v módě příliš nevyžívá. "Jsem rád, že jsem sem dorazil. Skvělý modeling, krásné modelky, takže spokojenost," pochvaloval si legendární JJ68.

Video: Rozhovor s Jaromírem Jágrem z Fashion Night Brno:

Nejvíc v ráži byl Sagvan Tofi

Podobně na tom byl také David Limberský, jenž si v jednu chvíli přisedl ke stolu k Jágrovi, aby s ním prohodil pár slov. Limberský alias Limba je známý tím, že je pro každou legraci, a také v Brně působil velmi uvolněně. Kdo si ale užíval brněnskou akci nejvíc, byl bezesporu Sagvan Tofi. Známý showman a lamač srdcí byl opět obklopen krásnými ženami a dopřával si drinky. Sagvan se zkrátka umí bavit životem a opět dostál své pověsti.

Na momenty z povedené akce Fashion Night Brno se podívejte v naší fotogalerii.

Související články

2024-06-15T03:29:24Z dg43tfdfdgfd