PAST NA PEDOFILY SKLAPLA: PARTNEřI CHTěLI SEX PO NEZLETILé DíVCE, POčKALI SI NA Ně LOVCI

Chtěli sexuálně zneužít čtrnáctiletou dívku, místo toho se však nechali nachytat skupinou lovců pedofilů. Bývalí partneři z Velké Británie se po třech letech dočkali rozsudku. Soud poslal 35letého Neila Tranmera a jeho o čtyři roky starší partnerku Kerry Burdallovou za mříže. O soudním procesu napsal britský zpravodajský portál Hull Live.

Partneři si s dívkou před třemi lety naplánovali setkání na nádraží v anglickém Bridlingtonu. Navrhovali jí zvrácené sexuální praktiky, navíc bez použití ochrany. Chtěli totiž, aby nezletilá během aktu otěhotněla. Na místě však sexuální predátory čekalo nepříjemné překvapení. Místo čtrnáctileté dívky na ně čekala sedmičlenná skupina lovců pedofilů. Ta na chycené pedofily přivolala policii, píše Hull Live.

ČTĚTE TAKÉ: Tragédie v Rohožníku. V bytě našli mrtvého muže a zraněnou ženu s dětmi

Žalobce Harry Bradford podle Hull Live uvedl, že skupina lovců vytvořila několik falešných profilů dívek ve věku od 10 do 14 let ve snaze dopadnout sexuální predátory na internetu. V případě Tranmera a Burdallové posloužila jako návnada fiktivní čtrnáctiletá dívka, které 39letá odeslala na Facebooku žádost o přátelství. Když dívka přijala, zeptala se jí predátorka na věk. „Je mi 14,“ odpověděla.

Následně jí predátorka navrhla, zda se s ní nechce podělit o přítele. Dívka se Burdallové ptala, jak si to představuje. Ta odpověděla: „Budeme s ním mít sex.“ Konverzace dál pokračovala, ačkoliv lovci prostřednictvím falešného profilu predátorku uvědomili, že je dívce pouze 14 let. Žena ji dokonce uklidnila, že v tomto věku už sex mít může a zeptala se, zda při tom chce použít kondom.

Vinu svedl na expřítelkyni

Stejně probíhala konverzace s Tranmerem. Toho se dívka zeptala, zda chce, aby otěhotněla. Odpověděl kladně. Poté ji poslal dvě intimní fotografie a loudil z ní informace o barvě spodního prádla. Posléze při policejním výslechu tvrdil, že ho ke všemu nutila jeho dnes již bývalá přítelkyně. Zprávy prý chtěl posílat jí, nikoliv nezletilé. I ona nejprve svou vinu odmítala. Tvrdila, že jí někdo zcizil účet.

Ačkoliv k žádnému reálnému sexuálnímu zneužití nedošlo, pár přesto stanul před korunním soudem v Hullu. Podle něj totiž partneři setkání plánovali dotáhnout do konce. „Tyto trestné činy nebyly ve skutečnosti spáchány, protože šlo o návnadu. Neexistuje žádná reálná oběť,“ namítal obhájce Burdallové Dale Brook. „Šli na nádraží, aby se s dítětem setkali. Jejich záměrem bylo ji sledovat. Dvojice si v té době myslela, že jde o skutečné dítě,“ argumentoval soudce Richard Woolfall podle Hull Live.

Soud nakonec oba predátory poslal za mříže. Tranmera na dva a půl roku a Burdallovou na dva roky a tři měsíce. Každý z nich navíc bude preventivně sledován odborníky a policisty jako sexuální delikventi, uvedl Daily Mail.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Otčím z Plzeňska měl zneužívat dceru doma i v kamionu, sestry fyzicky týral. Hrozí mu 7 let

2024-04-29T04:12:36Z dg43tfdfdgfd