NEPříJEMNé POTížE SYNA LEOšE MAREšE. JAKUB NáHLE ONEMOCNěL, DíKY POHOTOVé MAMINCE SE PřEDEšLO VážNýM NáSLEDKůM

Na to, že příznaky nemoci není radno podceňovat, upozornila své sledující na Instagramu Monika Marešová. Té náhle ochořel syn Jakub a mohla z toho být pořádná polízanice. "My šli ještě v pondělí k naší doktorce. Té se nelíbil poslech a poslala Kubu na rentgen. A šup, zápal plic," uvedla ve stories na Instagramu s tím, že kdyby se na to vykašlali, mohl by její syn nemoc přechodit.

Prvotní příznaky nemoci je dobré řešit a raději si zajít k doktorovi. K takovému postupu nabádá ve stories na Instagramu Monika Marešová, která popisuje co se stalo jejímu synovi.

Leoš Mareš si konečně může říkat český Eminem. S blonďatými vlasy vypadá jako slavný americký rapper

Jakub Mareš dostal zápal plic

"Tak nakonec má Kuba zápal plic a měsíc klidu, bez sportu a dvoje antibiotika. Píšu to proto, aby když vás něco trápí, běžte k doktorovi. My šli ještě v pondělí k naší doktorce. Té se nelíbil poslech a poslala Kubu na rentgen. A šup, zápal plic. Kdybychom se na to vyprdli a spolehli se na sobotní vyšetření na pohotovosti, tak by to mohl přechodit," vysvětlila Marešová, co skoli.

Doporučené video: Rozhovor s Leošem Marešem:

Mareš je na syny pyšný

Rodina Marešova je jinak velmi aktivní a Leoš Mareš bere své syny i na výstupy na světové vrcholy. Nedávno se o svých ratolestech hrdý otec rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz.

"Děti mi dělají radost. O Alex to ještě říct nemůžu, protože je ještě moc malá, ale oba kluci jsou strašně fajn, jsou slušní, hodní. Já je třeba z dálky pozoruji a říkám si, jak jsem si to vůbec zasloužil, že mám tak hodné děti. Jsem z nich nadšený a nemůžu si absolutně stěžovat," svěřil se Leoš v rozhovoru pro eXtra.cz.

Leoš Mareš s manželkou zabezpečili tchyni: Bydlení od města za pár tisíc měsíčně, na radnici došlo k podivnostem

Přestože jeho starší syn Jakub showbyznys nevyhledává a soustředí se na vodní lyžování a své studium, zpěvákův čtrnáctiletý syn Matěj se zřejmě potatil. "Myslím si, že je naprosto úžasná věc, že jak to opravdu vychází u dvou dětí, že jeden je tak a druhý je úplný opak. Takže jak ten Kuba je vlastně rád v ústraní a nemá to rád, nechce na scénu a jede si to svoje, tak ten mladší Matěj to úplně miluje. On to má hrozně rád, jako netlačí na pilu, ale vidím to v něm," řekl s úsměvem Leoš Mareš, který tak možná bude mít svého nástupce.

Související články

2024-07-04T18:58:01Z dg43tfdfdgfd