NEOBVYKLá žáDOST O PůJčKU: ŽENA PřIšLA DO BANKY S MRTVOLOU SVéHO STRýCE

Na světě dochází dnes a denně k různým bizarnostem, nad nimiž může člověk kroutit jen nevěřícně hlavou a klást si otázku, zda to jejich protagonisté mysleli vážně, nebo jsou skutečně tak hloupí. Totéž se určitě snažili zjistit zaměstnanci banky v Riu de Janeiru, když do jejich pobočky vstoupila návštěva jako z hororu.

Jedna žena přivezla na vozíku svého strýce, který měl podepsat žádost o půjčku. Jenomže muž na první pohled působil divně. Neudržel v ruce ani pero, a když se ho bankéř na něco zeptal, neodpověděl, jen na něho nehybně zíral. Po chvilce bylo vše jasné - ten muž byl mrtvý.

Odpudivý příběh nekrofilie: Karen Greenlee prý měla intimnosti se čtyřiceti mrtvolami

Pokus o spáchání podvodu

Érika de Souza Vieira Nunes se 16. dubna 2024 rozhodla, že si zajde se strýcem vyřídit do místní banky půjčku. Potřebovala 3 250 dolarů, kterou však mohl získat pouze její osmašedesátiletý strýc. Jenomže ten ještě předtím, než se vydali na cestu, zemřel. A tak ji nenapadlo nic lepšího, než si mrtvolu nechat a využít ji na spáchání podvodu.

Divné to bylo od samotného počátku. Muž jménem Paulo Roberto Braga se vůbec nehýbal. Když mělo dojít na podepsání smlouvy, neteř strýci vrazila do ruky pero se slovy: "Slyšíš? Musíš tento dokument podepsat. Když to neuděláš, půjčka nebude. Tak to udělej, protože už mě z toho všeho bolí hlava, už to dál nevydržím." Zaměstnanec peněžního ústavu to chvíli sledoval a pak namítl, že je její strýc evidentně nemocný. Žena jen mávla rukou a řekla, že už je takový, nemluví.

Rumunská černá vdova: Ve sklepě měla 35 mrtvol, chodila za nimi na sklenku vína

Byl prý naživu

Pracovníkům banky se ale ženino vysvětlení nepozdávalo, raději tak zavolali záchranku. Lékař pak potvrdil tu nejhorší možnost - muž je mrtvý, a to více než dvě hodiny. Příčinou úmrtí bylo vdechnutí žaludečního obsahu a srdeční selhání. Právnička ženy přesto poté tvrdila, že při vstupu do banky její strýc stále žil. Až pak mu selhalo srdce. Navíc ho prý den předtím vzala na pohotovost, kde jeho stav shledali uspokojivým.

Policie i přes tato tvrzení ženu zatkla za přípravu krádeže, podvodu a zneužití mrtvoly. Zatím je jisté jen to, že Braga musel zemřít vleže, o čemž svědčí způsob nahromadění krve v cévách. Je tak vyloučeno, že by to na něho přišlo až v bance, vsedě na invalidním vozíku.

Nejzvláštnější povolání středověku: Pojídači hříchů jedli přímo z mrtvol

Ještě jedna možnost...

Úřady vědí, že žena se svým strýcem jela do banky taxíkem. Je tak možné, že zemřel vleže na zadních sedadlech. Důležité také bude vyslechnout další členy rodiny, kteří by potvrdili, že byl před cestou ještě živý. Dokud ale vyšetřování neskončí, žena zůstane ve vazbě.

4 děsivé příběhy na Dušičky: Kostel plný krvežíznivých mrtvol i tajemné bílé procesí

Zdroje informací:Allthatsinteresting.com: Brazilian Woman Arrested After Trying To Use Her Uncle's Corpse To Get A Bank LoanEu.usatoday.com: He's very pale - Woman arrested after taking dead uncle to bank to take out a loan, reports say

Související články

2024-04-25T09:26:21Z dg43tfdfdgfd