MRAZIVé DETAILY SMRTI POSTLEROVé: JEJí BEZVLáDNé TěLO OBJEVIL HEREččIN NEMOCNý SYN, VYDěšENý HLEDAL POMOC U SOUSEDů

Před dvěma dny obletěla český showbyznys smutná zpráva. Zcela nečekaně zemřela herečka Simona Postlerová (†59). Podle informací deníku Blesk ji bez známek života našel její nemocný syn Damián (30), kterému ve třinácti letech diagnostikovali autismus. U herečky byla nařízena pitva. 

Herecký svět je stále v šoku z náhlé smrti Simony Postlerové, která opustila českou kulturu i své blízké v neděli. Jak nyní vyšlo najevo, slavnou herečku našel její třicetiletý syn Damián, u kterého se ve třinácti letech projevil autismus, konkrétně Aspergerův syndrom. Podle informací Blesku to byl právě on, kdo zazvonil na sousedy, kteří zavolali pomoc.

Simona Postlerová po sobě zanechala nemocného syna: Pokud se nepostará sestra, Damián skončí v ústavu, tvrdí rodinný přítel

Syn své mamince nedokázal pomoci. Herečka údajně zůstala sedět u stolu a už se neprobudila. Koroner na místě konstatoval smrt bez cizího zavinění, příčina se ale stále neví. Tu snad prozradí nařízená pitva.

Kolegové truchlí

Všichni kolegové a kamarádi jsou z jejího odchodu zdrceni. Podle herce Igora Bareše, se kterým Simona Postlerová spolupracovala deset let, ještě v pátek jela do Pardubic za svým bratrem Alexandrem. „V sobotu ji pak čekala zkouška u nás v divadle a čtení v kostele. Byla jako vždy plná své energie. Ve snu by mě nenapadlo, že ji vidím naposledy v životě,“ uvedl Igor Bareš pro Blesk.

Simona Postlerová měla před sebou spoustu pracovních povinností. Naposledy zkoušela připravovanou inscenaci s názvem Terezka a doma jí prý ležel scénář k novému seriálu na Primě Parťák na baterky.

Zemřela Simona Postlerová: Herečku našli mrtvou v bytě, bylo jí jen 59 let

"Naposledy jsme se viděly v kostele, kde jsme obě vystupovaly. Slibovaly jsme si, že se musíme potkat a všechno si říct. Tolik jsme se spolu nasmály, když jsme v televizi natáčely pořád Duety… každou sobotu jsme se celá parta vydávali do víru nočního života. Simona byla skvělá herečka, laskavá, milá a úžasná Žena… taky spřízněná duše… a vůbec to v životě neměla jednoduché. Nemůžu uvěřit a je mi to nesmírně líto, Drahá Simono, myslím na Tebe! Přeju hodně sil všem blízkým," vzpomínala zpěvačka a herečka Jitka Zelenková na Facebooku.

Související články

2024-05-07T16:45:34Z dg43tfdfdgfd