MONIKA BAGáROVá TERčEM KRUTéHO POSMěCHU. ZA ZRUšENý KONCERT V O2 ARENě SE DO Ní PUSTILI VTIPáLCI

Takovou potupu zřejmě zpěvačka Monika Bagárová (29) nečekala. Koncert v O2 areně, který se měl uskutečnit letos v září, totiž před pár dny oficiálně zrušila. Podle zjištění redakce eXtra.cz za tím stojí malý zájem ze strany fanoušků, prodalo se zhruba jen 700 lístků a kapacita haly je až 20 000 lidí. Na sociálních sítích je nyní zpěvačka terčem vtipů a různých narážek.

Měl to být koncert, na který se jen tak nezapomene. Ale nakonec z něj sešlo. Monika Bagárová plánovala 12. září oslavit v O2 areně své třicátiny a zároveň ukázat fanouškům pořádnou show. Jenže před pár dny na svých sociálních sítích oznámila, že se koncert ruší.

Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoli bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám,“ napsala Bagárová.

Humorné koláže

Redakce eXtra.cz však zjistila, že se do haly, jejíž kapacita je až 20 tisíc diváků, prodalo pouhých 700 lístků. A to i přesto, že na Instagramu má Bagárová více než 900 tisíc sledujících.

Na sociálních sítích se poté ihned začaly množit vtipné koláže a satiry. Na Instagramu se například objevila koláž, kdy Monika stojí v O2 prodejně. "Vzhledem k zájmu o vstupenky jsem svůj koncert přesunula z O2 areny do O2 prodejny," říká Bagárová na koláži. „Jako 700 prodaných lístků je tak na tu O2 prodejnu no,“ napsal pod příspěvek jeden z uživatelů.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Bagárovou.

Vtipálek TMBK se také pochlubil vtipnou koláží. "Tak co, lidi, jste tady se mnou?" ptá se Bagárová na první části koláže. Následuje záběr na totálně prázdnou halu a odpověď jejího technika: "Jsme tady, Moniko!" „Taky mohla Štíbrová nějaký ty lidi na koncert vysbírat,“ komentoval další uživatel ironicky s narážkou na Nikol Štíbrovou a její charitativní sbírky. „To se líbí uživateli Michal Nesvadba,“ narážel další komentující na Michala z Kouzelné školky, který měl mít také velkolepou show v O2 areně pod taktovkou Leoše Mareše, ale i tato akce byla zrušena.

S koláží se pochlubil také grafik Vain. Na fotce Aragorn z Pána prstenů přemýšlí, jak vyprázdnit Mordor plný skřetů. "Oznámíme tam koncert Monči Bagárový," reaguje Gimli. Na zmíněnou koláž se můžete podívat v galerii.

Související články

2024-05-09T12:51:41Z dg43tfdfdgfd