MODERáTOR AZ-KVíZU VYTROLIL BRATRY BENDIGY: TI SE PRáZDNýMI HLAVAMI UKRUTNě ZTRAPNILI

V historii vědomostní soutěže AZ-kvíz se snad nikdy nestalo, aby účastníkům došla pole. Průkopníky nemožného se stali bratři Marsell a Jan Bendigovi. Zpočátku to vypadalo, že jasným vítězem se stane starší z bratrů Jan Bendig. V jeden moment se ale na pyramidě objevila samá černá políčka, která se díky špatným rozhodnutím Honzy přeměnila ve prospěch Marsella, a tak mladší bratr vyhrál. Celý záznam si můžete pustit na YouTube.

Z věty moderátora Aleše Zbořila "Zatím vyhrávají černí" se zřejmě stane oblíbená hláška vědomostní soutěže AZ-kvíz. V tom se tentokrát proti sobě postavili bratři Marsell a Jan Bendigovi, kteří si před českým národem uřízli pořádnou ostudu.

Vážná nehoda Jana Bendiga: Srazil se s jiným vozem, jeho luxusní mercedes je na odpis

Bratři totiž potřebovali více času, než byl daný limit na otázku. Podle jejich slov věděli skoro každou otázku, ale nedostali tolik času, kolik potřebovali na přemýšlení. A tak se v průběhu kvízu stalo to, že Marsell neměl žádné obsazené modré políčko, ale samé černé. Jan Bendig věděl aspoň něco, ale poté se dostal do napětí a začal dělat chyby.

Moderátor musel radit

Postup soutěže se dostal do fáze, kdy hráči pomalu, ale jistě neměli k dispozici žádné pole. Varoval je i sám moderátor, který byl z kluků dost zoufalý. Proto došlo i na fázi napovídání. Aleš Zbořil, který AZ-kvíz moderuje úplně od začátku jeho vzniku, chlapcům pokyvoval a radil čísla, která si mají vybrat. Dokonce se bratrská dvojice dočkala i potlesku ze zákulisí a to v ten moment, kdy Marsell uhádl svou první otázku.

Doporučené video s Janem Bendigem:

Po těžkém souboji, kdy na pyramidě nezbylo skoro nic, překvapivě zvítězil Marsell Bendig. Postoupil tak do finále, což si ale vůbec nepřál. Na celý záznam se můžete podívat zde na YouTube.

Nehoda na konci května

Jan Bendig se objevil po dlouhé době na veřejnosti – mimo módní přehlídku od Ponera, kde byla i redakce eXtra.cz. Zpěvák měl na konci května dopravní nehodu. Jeho auto se střetlo s jiným vozem, které řídila žena. Nehoda se obešla bez zranění, Bendigovo auto je ale na odpis. "Paní, která řídila, nestihla zabrzdit. Uznala chybu. Napálila to do nás. Auto je na odpis," svěřil se přítel Jana Bendiga Lukáš Rejmon pro eXtra.cz.

Související články

2024-06-16T03:17:37Z dg43tfdfdgfd