MALíř IMPONUJE SéRIí KRESLENýCH OBRáZKů PLNýCH DETAILů VYTVOřENýCH NA POZNáMKOVýCH BLOCíCH

Malíř Aron Wiesenfeld byl vyzván, aby použil papír z poznámkového bloku jako plátno, a nakonec vytvořil celou sérii malých děl.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Když si Aron Wiesenfeldův přítel přál malý obrázek od něj na post-it, umělec použil malé žluté plátno o rozměrech 7,6 cm x 7,6 cm k detailnímu nakreslení jedné ze svých tradičně introvertních scén.

Wiesenfeld si tak proces oblíbil, že nakonec vytvořil celou sérii černobílých kreseb, které navzdory menší ploše nesou stejnou melancholii jako jeho obrazy na plátně. Umělec zřídka plánuje, co udělá, než začne kreslit, a malé kresby ho vyzvaly, aby předal stejnou hloubku a náladu jako jeho větší malby.

Na webu Colossal, specializovaném na umění, Wiesenfeld vysvětlil, jaký to byl proces: „Toto tě nutí být velmi ekonomickým, protože máte jen 10 až 20 čar na to, abyste udělali mrak nebo trávník. Mám velký respekt kreslířům, kteří to dělají dobře, jako je R. Crumb nebo Edward Gorey… Jelikož jsou ty kresby tak malé, každý pohyb ruky je zvětšen, když se podíváte na plátno, a čáry se zdají tekutější nebo spontánnější než kresba na větším plátně.”

Wiesenfeld plánuje letos ještě vydat knihu s jeho kresbami na post-it; podívejte se na další jeho drobné díla zde a pokud chcete vidět více jeho práce, stačí se podívat na jeho stránku na Instagramu.

+ Klikněte zde pro zobrazení více děl malíře

Tento obsah byl vytvořen s pomocí umělé inteligence.

The post Malíř imponuje sérií kreslených obrázků plných detailů vytvořených na poznámkových blocích appeared first on Instafamosos.

2024-05-07T14:43:31Z dg43tfdfdgfd