KRAMPOL (85) Míří DO PEčOVATELSKéHO DOMU: PROč SE NESTARAJí SYNOVé?

Zpráva o tom, že Jiří Krampol (85) míří do domova s celodenní péčí, vzbudila emoce. „Měli by si ho vzít synové někam na vejminek!“ zaznívá nejen od čtenářů. Podle nich má herec udeřit na své početné potomstvo, aby se o něj postaralo. Jenže z hlasu lidu zní naprostá neznalost věci.

Syna Tomáše (59) měl Jiří s první manželkou Janou Snížkovou (77). Udělal z ní na krátký čas paní Krampolovou, pak šli od sebe. Jana si vzala jako druhého manžela Jaromíra Fořta. A už jako Fořtová se stala známou televizní hlasatelkou. Jaromír chtěl Tomáše osvojit, aby měli společné příjmení, a Krampol mu vyhověl.

Zásadní rozhodnutí nemocného Krampola (85): Odchází do domu s pečovatelskou službou

Otcem se tak před zákonem stal Fořt. Když se Janě rozpadlo i druhé manželství, odjela se synem do Austrálie. Tady se vdala potřetí za Michaela Haberu. I kdyby Tomáš nakrásně chtěl pečovat o svého biologického otce, herec by v žádném případě nezvládl dlouhou cestu k protinožcům.

Druhá manželka, právnička Eva, si přála, aby syn Jiří měl její příjmení Suvajdič a aby slavný exmanžel zmizel i z papírů. Rozvodem mezi manžely naprosto zanikly jakékoli vztahy. Eva si vůbec nepřeje být s Krampolem jakkoli spojovaná, společné časy ze svého života vymazala.

Třetí manželku, manekýnu Martu (59), si Krampolbral již se synem Martinem (29). Padli si do oka a Jirka mu nabídl příjmení Krampol. Ale neosvojil si ho. Právě Marta se nyní nejvíc snažila najít pro svého exmanžela důstojné místo, kde by herec mohl spokojeně žít. Jsou stále ve spojení. Jenže Marta si před pár lety zlomila natřikrát ruku, stále trpí bolestmi a fyzicky by péči o Jiřího nezvládla. Navíc se mnoho let starala o nemohoucí matku a sama se potřebuje dát pořádně do kupy. Ani Martin se na tento závazek necítí. Navíc není celý den doma.

Ve čtvrtém manželství Krampol v roce 2020 ovdověl. Manželka Hanička (†59) měla z prvního svazku syna Petra (44). I jemu dal Jiří příjmení, ale neosvojil si ho. Petr nežije v Praze a stará se s manželkou o dvě děti ve věku 10 a 12 let. Ani u nich ale není přes den nikdo doma, takže by herec potřebnou péči neměl.

Vážně nemocný Jiří Krampol (85): Utíká pryč z nemocnice

O dítě s poslední manželkou Jirka bohužel přišel. V sedmém měsíci musela Hanka porodit mrtvou holčičku. Oba je to poznamenalo.

2024-04-15T07:44:01Z dg43tfdfdgfd