KNIHA REBEL WILSON JE CENZUROVáNA VYDAVATELEM VE VELKé BRITáNII KVůLI OBVINěNíM PROTI SACHOVI BARONU COHENOVI

Autobiografie Rebel Wilsonové, nazvaná “Rebel Rising,” čelí cenzuře ve Spojeném království kvůli zprávě o nevhodném chování herce a komika Sacha Barona Cohena během natáčení filmu “Bratři Grimsbyovi” v roce 2016, ve kterém společně hráli.

+ Nová aktualizace Photoshopu bude integrovat generativní umělou inteligenci do úprav obrázků

Ve své knize Wilsonová tvrdí, že Cohen ji zneklidnil, když po ní požadoval, aby se ve filmu objevila nahá. Po odmítnutí žádosti producenti najali dvojnici. Rebel také tvrdí další nepříjemný okamžik, když Sacha požádal, aby ji prstem pronikl, zatímco natáčeli scénu intimního vztahu, což herečka také odmítla.

Jako důsledek těchto obvinění se britské vydání knihy od HarperCollins rozhodlo odstranit části textu, včetně těchto obvinění, které Wilsonová vznesla proti Cohenovi.

V prohlášení zaslaném do ‘Guardian’ uvedla HarperCollins, že odstranění proběhlo z právních důvodů a jedná se o malou část celkového obsahu knihy.

“Vydáváme všechny stránky, ale z právních důvodů jsme ve britském vydání odstranili většinu jedné stránky a několik dalších malých úseků a přidali vysvětlující poznámku. Tyto části tvoří velmi malou část mnohem většího příběhu.”

Naopak Sacha Baron Cohen, prostřednictvím svého zástupce, ocenil rozhodnutí vydavatele a tvrdil, že obvinění Rebel Wilson jsou nepravdivá. Jeho zástupce také uvedl, že HarperCollins neověřil fakta před publikací a rozhodnutí o odstranění obsahu přijal až poté, co obdržel důkazy, že obvinění jsou neopodstatněná.

“Tato prokazatelně nepravdivá obvinění jsou přímým důkazem rozsáhlých podrobných důkazů, včetně současných dokumentů, záběrů a svědectví svědků přítomných před, během a po natáčení ‘Bratrů Grimsbyových’ […] HarperCollins neověřil tuto kapitolu knihy před publikací a podnikl rozumný, ale strašně pozdní krok ve vyloučení urážlivých obvinění Rebel Wilson poté, co byly předloženy důkazy, že jsou nepravdivá. […] Toto je jasný úspěch pro Sachu Barona Cohena a potvrzuje to, co jsme říkali od začátku – že toto je prokazatelně nepravdivé, v trapném a neúspěšném pokusu o prodej knih.”

Rebel Wilson však hájila svá obvinění a poděkovala za podporu, kterou obdržela od lidí, kteří sdíleli podobné zkušenosti. Kritizovala také zveřejnění záběrů z natáčení filmu, které podle ní neukázaly celý příběh a vynechaly část, kdy odmítla poslechnout pokyny od Cohena. Uvedla, že up

ravené video je příkladem zastrašování a manipulace ze strany Cohena.

Fonte: USA Today e Guardian

Tento obsah byl vytvořen s pomocí umělé inteligence

The post Kniha Rebel Wilson je cenzurována vydavatelem ve Velké Británii kvůli obviněním proti Sachovi Baronu Cohenovi appeared first on Instafamosos.

2024-04-29T14:13:04Z dg43tfdfdgfd