KAUZA AGáTY HANYCHOVé A ODEBRANéHO řIDIčáKU: „PřIZNALA“ ALKOHOL VýMěNOU ZA KRATší TREST!

Po kauze s nadýchaným alkoholem a odebraným řidičákem řádí Agáta Hanychová (38) opět za volantem! A v pořadu Celebrity v autoškole práskla, jak to tehdy bylo! Dobrovolně prý naoko přiznala vinu, aby řidičský průkaz dostala zpátky dříve, než za původně hrozících šest měsíců!

Na kauzu bylo zaděláno 28. srpna 2022, kdy modelku a influencerku zastavila policejní hlídka na Praze 6. „První dechovou zkouškou byla zjištěna hodnota 0,81 promile alkoholu v dechu. Druhá zkouška provedená stejným analyzátorem vykázala 0,76 promile alkoholu v dechu,“ tvrdil dokument, který tehdy Blesk získal. Agáta už tenkrát kontrovala tím, že policie měla rozbitý přístroj a následně provedené lékařské vyšetření naměřilo hodnoty nulové. Ona prý ani náhodou nic nepožila.

Nastala přestřelka znalců, expertů, právníků i Agátina expartnera Jaromíra Soukupa, s nímž byla dcera Veroniky Žilkové v době incidentu čerstvě těhotná. Až teď Hanychová konečně naplno vysvětlila, co se tehdy stalo, a jestli opravdu o řidičák na půl roku přišla. „Protože bychom se museli soudit s policií, tak jsem jakože přiznala vinu, aby mi ho vrátili dřív. Po dvou nebo po třech měsících jsem ho měla,“ řekla v internetovém pořadu Celebrity v autoškole na youtubovém kanálu Ten Smlsal novináře Matěje Smlsala.

Soud Hanychové s Prachařem o dcerku: Druhé stání!

Tématu Agáta a její řízení byl ostatně věnován celý díl. „Já jsem fakt dobrá řidička. S mojí matkou se lidi bojí, ta fakt řídí příšerně, ale se mnou se nebojej. Já jezdím občas trochu rychle. Nejvíc pokut mám ale za telefonování v autě,“ přiznala Agáta s tím, že známý obličej u policistů výhoda není. „Je to pade na pade. Někdo třeba mě fakt má rád, takže mě poučí a pošle pryč, a pak mě třeba nemá rád, tak zaplatím třeba dvojku za něco, za co by normální člověk platil dvě kila,“ krčila rameny.

Rozzuřená Hanychová: Bývalý tchán Prachař ji vytočil fotkou

A jaké přiznala za volantem další hříchy? „Normálně se v autě líčím celou dobu, takže teď jsem rozčílená, že se mám věnovat řízení. Odsud (Suchdol – pozn.red.) do Dejvic mám celej make-up. Já si i holila nohy v autě. Různý věci. Proto mám automat. V jednu dobu, když jsme si lepila řasy, tak jsem si je nalepila na červený. V mým autě jsou všude na palubce šminky. Takže když si je zapomenu doma, tak se normálně nalíčím z palubky,“ dodala za volantem vozu internetové autoškoly.

2024-03-29T04:31:24Z dg43tfdfdgfd