HLAVNí POLICEJNí INSPEKTOR JE OBVINěN Z šPATNéHO CHOVáNí V SOUVISLOSTI S TVRZENíMI O VZTAHU S NOVáčKEM VE VěKU 24 LET

Caitlin Howarth. Foto: Reprodukce Facebook

Hlavní policejní inspektor Daniel Greenwood z West Yorkshire Police byl suspendován a čelí možnému propuštění poté, co se objevila tvrzení o romantickém vztahu s nováčkem pod jeho velením. Greenwood byl z povinností odstraněn v roce 2021, kdy se objevila tvrzení, že udržoval nevhodný vztah s tehdejší důstojnicí Caitlin Howarth, ve věku 21 let, jak uvádějí místní média.

Howarth, nyní 24 let, byla nedávno obviněna z špatného chování ve veřejné funkci u soudu v Yorku. Obvinění proti ní zahrnují spojení s trestnou činností, zejména spojenou s známým drogovým dealerkem, který nyní odsedí dlouhý trest za obchodování s heroinem. Byla suspendována a čeká na soudní líčení plánované na únor.

+ Knížka odhaluje odvážné dobrodružství, které Paul McCartney zažil s fanoušky v 60. letech

Pokud jde o Greenwoda, který byl v době svého suspendování velitelem oblasti Bradford, je naplánováno slyšení o špatném chování na konci roku. Čelí obviněním ze závažného špatného chování, které by mohlo vést k jeho propuštění.

Mluvčí policie West Yorkshire komentoval: “Protiprávní postupy podle Pravidel chování policie z roku 2020 byly zahájeny proti důstojníkovi. Případ stále probíhá a důstojník zůstává suspendován ze svých funkcí.”

Zdroj: The Sun. Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI. Fotografie: Facebook: Caitlin Howarth

The post Hlavní policejní inspektor je obviněn z špatného chování v souvislosti s tvrzeními o vztahu s nováčkem ve věku 24 let appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T17:02:26Z dg43tfdfdgfd