HASIčI V PLZNI PROHLEDáVAJí řEKU RADBUZU. Z VODY VYTáHLI MUžE, TOPIT SE MěLA I JEHO KAMARáDKA

Na Anglickém nábřeží a v okolí Wilsonova mostu v Plzni probíhají manévry záchranných složek integrovaného záchranného systému. Hasiči z řeky Radbuzy vytáhli jednoho muže, který jim tvrdil, že ve vodě tone jeho kamarádka. Informoval o tom web Krimi Plzeň. Muž byl pod vlivem drog a byl převezen do nemocnice.

V sobotu kolem půl desáté večer byl záchranným složkám nahlášen pád respektive skok muže do řeky Radbuzy v Plzni u Wilsonova mostu. Informoval o tom web Krimi Plzeň. Na místo se sjely hlídky policistů, hasičů a také záchranné služby.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragédie v Rohožníku. V bytě našli mrtvého muže a zraněnou ženu s dětmi

Osobní věci muže, tedy bunda a batoh, byly nalezeny na Anglickém nábřeží. Hasiči z vody muže vytáhli. Ten jim ale tvrdil, že v řece nebyl sám a že se má topit jeho kamarádka. Údajně jim také ukázal místo, kde žena zmizela pod hladinou.

Očití svědci přítomnost další osoby nevyvrátili, a tak hasiči spustili pátrací akci. Podle zmíněného webu byl muž pod vlivem drog, což potvrdily i provedené testy. I proto se nemohli hasiči lépe informovat. Záchranáři muže transportovali do nemocnice.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Padl trest za znásilnění a pokus o vraždu v Plzni. Mladého Ukrajince čeká 19 let vězení

2024-04-27T21:43:10Z dg43tfdfdgfd