GANG MLADíKů PODLE MíSTNíCH TERORIZUJE VYSOKé MýTO. PřI POSLEDNíM úTOKU DOšLO K LáMáNí žEBER

Pardubická policie šetří případ napadení dvou mladistvých ve Vysokém Mýtě. Útok má údajně na svědomí skupina teenagerů a prý se nejedná o ojedinělý případ. Skupinka mladíků má podle místních město trápit dlouhodobě.

Dvojice byla napadena na náměstí Přemysla Otakara II. Policie tuší, kdo za tím stojí. Podle informací CNN Prima NEWS jde o skupinku teenagerů. Napadení prý bylo velmi brutální. Jeden z napadených měl mít po útoku zlomená žebra a druhý musí nosit krční límec.

ČTĚTE TAKÉ: Brutální mučení mladíka v Německu: Připoutali ho k záchodu, znásilňovali a bili, tvrdí žalobce

„Toho dne měla skupina tří teenagerů napadnout na náměstí ve Vysokém Mýtě dvě nezletilé osoby, kterým způsobila zranění, s nimiž byly převezeny do nemocnice,“ řekla CNN Prima NEWS mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

Podle informací CNN Prima NEWS se nejedná o ojedinělý prohřešek skupinky mladých teenagerů. Tentokrát ale poprvé zašli svým jednáním tak daleko, že někoho brutálně napadli. K incidentům se strážníci ani městský úřad ve Vysokém Mýtě nechtěli vyjadřovat.

„Ve Vysokém Mýtě kromě tohoto případu nemáme za poslední rok nahlášenou podobnou událost, kdy by skupina pachatelů napadla jiné osoby,“ dodala Janovská. Místní obyvatelé jsou si ale problému ve městě vědomi.

„Tam se pořád něco děje,“ řekl CNN Prima NEWS jeden z místních. Podle něj skupina ve městě napadá lidi často. Většinou jsou prý osoby zamaskované. „Zahájili jsme úkony v trestním řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví a v současné chvíli stále probíhá prověřování,“ uzavřela Janovská.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hrdinka ukončila masakr v Sydney. Lidé velebí policistku, která zastřelila vraha šesti lidí

2024-04-15T19:07:15Z dg43tfdfdgfd