EVA PAVLOVá V SLZáCH: PREZIDENTSKéMU PáRU ZEMřELA MILOVANá KOčIčKA MICKA

V rodině Pavlových zavládl smutek. První dáma Eva Pavlová a prezident Petr Pavel přišli o svou kočičku Micku, jak jako první informoval Blesk.

Eva Pavlová přišla o oblíbeného člena rodiny. Její kočička Micka po zdravotních problémech nakonec zemřela, jak jako první informoval Blesk. „Tuto otázku nechá paní Eva Pavlová bez reakce,“ řekl pro již zmíněný web Petr Fučík z kabinetu první dámy.

Eva Pavlová zničehonic zmizela z očí veřejnosti: První dáma vysvětlila, proč se stáhla

Zdravotní komplikace

Ještě před pár dny přitom Pavlová informovala o tom, že má Micka blíže nespecifikované zdravotní problémy, ale věřila, že se z nich brzy dostane. „Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat. Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku,“ psala před třemi dny k příspěvku na Instagramu.

„Mít zvířátko je radost, spoustu nám toho dávají, mnohdy bychom se od nich mohli učit, ale zároveň je to závazek. To, že se o ně staráme více v době, kdy jim není “do skoku” je to nejmenší, co jim za jejich službu pro nás můžeme dát,“ dodala.

Související články

2024-04-16T09:37:09Z dg43tfdfdgfd