DUCHOVNí POUť ALENY SCHILLEROVé JI DOVEDLA Až NA ČAPáK. BABIšOVO VYSVěCENí KAPLIčKY PROžíVALA, LIDé Jí TO NEBAšTí

V areálu Čapí hnízdo, který patří Andreji Babišovi, se konala velká sláva. Kněz zde totiž vysvětil novou kapličku. "Měla jsem tu čest být při slavnostním vysvěcení nové kapličky v areálu Čapí hnízdo. Pomodlila jsem se, aby se stala místem pokoje, naděje a lásky. Aby každý, kdo k ní přijde, našel blízkost Boha a povzbuzení na své životní cestě," napsala k tomu na svém Facebooku Alena Schillerová. Lidé jí ale lásku ke křesťanství příliš nevěří a mají to za divadlo. 

Andrej Babiš se v poslední době rozhodl prezentovat svoje hnutí ANO více konzervativně a křesťansky. Nejnovější počin v jeho farmě Čapí hnízdo mu k tomu má nejspíš napomoci. Kněz zde totiž vysvětil novou kapličku.

Babiš se spolčil s nepřáteli Česka a neonacisty. Andrejovu evropskou koalici nyní zkritizoval Šándor

"Měla jsem tu čest být při slavnostním vysvěcení nové kapličky v areálu Čapí hnízdo. Pomodlila jsem se, aby se stala místem pokoje, naděje a lásky. Aby každý, kdo k ní přijde, našel blízkost Boha a povzbuzení na své životní cestě," okomentovala počin na Facebooku bývalá ministryně financí Alena Schillerová.

Estébák si nechal vysvětit Čapák, jdu zvracet, píšou lidé

S pochopením se však nesetkala. "Jdu zvracet... estébák, co tady spolupracoval léta s komunistickým režimem (který zničil církev a rozvrátil morálku národa) a nedávno okradl stát o 50 milionů (který zloděj radši vrátil), si nechal vysvětit Čapák," píše pod jejím příspěvkem Lukáš.

Politici odhalili plány na léto. Bartoš jede s prdlavkou do kempů, Zeman se chystá do Tater a Babiš na vinobraní

"Nepokradeš!!! To by si celé vaše hnutí mělo připomenout, protože toto je výsměch všem věřícím. Když vidím tohle, vzpomenu si na to, jak Ježíš vyhnal kupčíky z chrámu," napsala Kateřina. "Připadá mi to směšné. Za socialismu byli samí ateisti a najednou všichni silně věřící. Paní Schillerová, vás by nevzali ani na střední, natož tak na vysokou, kdybyste chodila do kostela. Sakra, kdy jste prozřela? Je to všechno pokrytectví a divadlo," myslí si Drahomír.

Související články

2024-07-04T09:26:34Z dg43tfdfdgfd