DEVIANT ZEMAN MUSí ZA MřížE: NáVRH NA PODMíNKU ZA ZNáSILNěNí SOUD ZAMíTL

Tříletému pobytu ve věznici neunikne deviant Kamil Zeman. Poté, co před půldruhým rokem znásilnil dívku (16), ho okresní soud ve Žďáru nad Sázavou poslal za mříže a uložil mu ústavní léčbu. Nyní verdikt potvrdil Krajský soud v Brně v plném rozsahu. Nevyhověl tak odvolání obžalovaného, podle kterého by podmínka a docházka za lékařem bohatě stačila.

Zeman na konci roku 2022 nabídl útlé dívce na Žďársku svezení v autě. Pak po ní vyžadoval sexuální praktiky. „Znásilňoval ji, když jí bylo jen čerstvě 16 let,“ upozornila soudkyně Markéta Jirsová.Natoč mi, jak kadíš! Deviant obtěžoval děti na sociálních sítích, dostal podmínku Zeman se hájil, že na rozdíl od předchozího činu, kdy za brutální znásilnění seděl ve vězení 7,5 roku, tuto dívku nezmlátil, ani nesvázal. „Nechal jsem ji pak z auta vystoupit, aniž bych ji nějak výrazně uškodil,“ hájil se před krajským soudem v Brně.

Jako polehčující faktor mu oba soudy uznaly, že se k činu plně doznal. Na jeho žádost o uložení podmíněného trestu to ale nestačilo. „Je nutné připomenout, že dívka byla velmi subtilní. Neměla proti němu šanci. Navíc nelze přehlédnout předchozí trestnou činnost obžalovaného,“ zdůraznila soudkyně.

Podcast: Sexuolog Petr Weiss otevřeně o deviacích. Pravý pedofil v zásadě nezneužívá vlastní děti Zeman se snažil aspoň o to, aby po skončení výkonu trestu nemusel nastoupit do léčebny, a to kvůli diagnostikované sexuální deviaci - sadismu. „Od předchozího činu se můj klient léčí ambulantně a jak vidno, plní to svůj účel,“ hájil obžalovaného jeho právník.

S tím rozhodně nesouhlasila státní zástupkyně. „Naopak, ukázalo se, že ambulantní léčba svůj účel neplní. Odvolání je podle mého názoru nedůvodné,“ řekla.

Unesl a znásilnil ženu a nechal ji spoutanou v autě: Soud muže poslal do vazby! Ve vězení už byl S názorem státní zástupkyně se ztotožnil i tříčlenný senát Krajského soudu v Brně. „Obžalovaný přiznal, že měl velký problém se udržet. Intenzivní ústavní léčba je na místě,“ vysvětlila Jirsová. Proti rozsudku není možné podat odvolání.

VIDEO: Antonín Vorel. Sexuální deviant, kterému nepomohla ani kastrace. Pomstil se za všechny ženy.

2024-07-03T11:58:58Z dg43tfdfdgfd