DENNí HOROSKOP NA PáTEK 5. 7. 2024: RYBáM HROZí KONFLIKTY, BERANI BUDOU čELIT OšEMETNé SITUACI

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 5. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste tolik neutráceli. Měli byste myslet i na tzv. zadní kolečka. Zejména nákupy dražších věcí si řádně promyslete, prostudujte si recenze, poraďte se s někým a až poté nakupujte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Horoskop říká, abyste se drželi zpátky, doma hrozí různé konflikty. Můžete mít dokonce pocit, že jste sami proti všem. Jen těžko budete hledat činnosti, jichž se budou chtít zúčastnit i vaši blízcí.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ocitnete se v dosti ošemetné situaci, což vás také pořádně zaskočí. Nepanikařte a požádejte o pomoc přítele, kterému můžete naprosto důvěřovat. Je třeba, abyste to vyřešili rychle a diskrétně.

Velký červencový horoskop lásky: Vodnáři si budou užívat zájem druhých, Berani se rozejdou

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V tento den se připravte na to, že nastanou komplikace. Snažte se nepodléhat nervozitě a zachovejte při jejich řešení chladnou hlavu. Poraďte se s ostatními, netrvejte tvrdohlavě na svém.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hvězdy vás upozorňují, že ostatní už nebaví poslouchat, jak se vám pořád něco nelíbí a dokola si stěžujete. Rozhlédněte se pořádně kolem sebe, snad si začnete vážit toho, jak se máte.

Doporučené video: Tři znamení, která nikdy nepřestanou mluvit

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kupte si něco pěkného na sebe, pořiďte si novou vůni nebo originální módní doplněk. Je totiž docela možné, že díky nové vizáži se na vás již brzy usměje nečekané štěstí a ještě někoho zajímavého potkáte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Můžete očekávat zajímavou nabídku, kterou hned zbrkle neodmítejte z důvodu, že snad nemáte čas. Nejprve důkladně zvažte všechna pro a proti, ať pak později ničeho nelitujete.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Držte se víc zpátky, doma hrozí nejrůznější spory a konflikty. Můžete mít dokonce pocit, že jste sami proti všem. Jen těžko budete hledat činnosti, kterých se budou chtít s vámi zúčastnit i ostatní.

Velký letní horoskop lásky: Blíženci budou chtít hřešit, Lvi budou zářit a svádět

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že se dostanete do situace, která vás předně zaskočí, ale zároveň i potěší. Záležitost, o niž už dlouho usilujete a pomalu jste to chtěli vzdát, se vám přiblíží doslova na dosah ruky.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Horoskop nabádá, abyste se vyvarovali impulzivního jednání. Máte tendenci přepínat své síly, neměli byste zbytečně riskovat. Opatrní buďte jak při sportovních aktivitách, tak za volantem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste dbali na disciplínu a dodrželi to, co jste ostatním lidem slíbili. Obezřetně jednejte ohledně finančních záležitostí, nechejte si poradit od někoho, kdo dané věci lépe rozumí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Horoskop vás nabádá, abyste si uvědomili, že nemusíte být středem pozornosti za každou cenu. Někdy je lepší prezentovat své názory až v tom případě, že o to budete dotyčným člověkem požádáni.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-07-04T19:42:41Z dg43tfdfdgfd