DENNí HOROSKOP NA PONDěLí 29. 4. 2024: BERANůM HROZí NEBEZPEčí, KOZOROHůM SE ROZPLYNOU JEJICH VZDUšNé ZáMKY

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 29. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Měli byste se vyvarovat výbušnosti a také náladovosti. Vaše emoce jsou totiž jako na houpačce, pokuste se je udržet více na uzdě. To ale neznamená, že byste neměli dávat najevo to, co cítíte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, ať čekáte příjemný den a samé dobré zprávy. Nekazte si však tento den poučováním a vyvyšováním se nad ostatní. Zkuste proto víc krotit svůj temperament, ať si to ještě nepokazíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozor na nebezpečné situace. Dávejte si na sebe větší pozor a myslete na odpočinek, aby se potlačovaná únava a přepracovanost negativně neodrazily na vašem zdraví, protože máte jen jedno.

Velký dubnový horoskop lásky: Vodnáři skoncují s kompromisy, Býci zaznamenají nový objev na obzoru

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Připravte se na to, že dostanete zaslouženou šanci předvést to, co ve vás dřímá. Dokažte, jaké máte organizační i vůdčí schopnosti. Hlavně nepanikařte, myslete jen na to, co všechno můžete získat.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Mějte na paměti, že pokud vám bude někdo odporovat, ustojíte to jedině s přesvědčivými argumenty. Nenechte se unést emocemi a důkladně se připravte na veškerá jednání, jaká vás čekají.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Měli byste se věnovat jen podstatným a nezbytným věcem. Promrháváte čas nad zbytečnostmi, a pak nestíháte to, co byste opravdu měli. Ekonomičtějším způsobem zacházejte i s financemi.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Čekejte úspěšný den. Snažte se spolupracovat s ostatními, získáte tím mnoho inspirace. Nebojte se činit rozhodnutí, ať váhavostí nepřijdete o nabízené šance, které už se nemusejí opakovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop říká, ať překvapíte své přátele nějakou kulinářskou specialitou. Atmosféra bude příjemná, a tak si večer zajděte společně někam za kulturou. Co třeba navštívit koncert nebo kino?

Velký jarní horoskop lásky: Raci si užijí milostné dobrodružství, Lvům bude docházet dech

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop nabádá, ať se nenecháte zatáhnout do větších problémů, než můžete unést, i když tím pomáháte někomu blízkému. Kdoví, jestli dotyčný člověk vaši starostlivost dokáže ocenit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop připomíná, abyste pamatovali na své zdraví. Zajděte si na preventivní prohlídku, zejména pokud se chystáte na zahraniční dovolenou. Čekejte zprávy od někoho, o kom jste dlouho neslyšeli.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Uvědomte si, že neustálý boj mezi tím, že se vám něco nechce, a povinnostmi, které na vás čekají, vás pouze obírá o čas. Překonejte se, všechno rychle vyřešte a pak už se můžete věnovat jen zábavě.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Máte sice mnoho zajímavých nápadů, ale také tendenci stavět vzdušné zámky. Někdo z rodiny vás ovšem zase rychle vrátí zpátky do reality. Nezapomínejte na své přátele, dlouho vás už neviděli.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-04-28T19:10:47Z dg43tfdfdgfd