DCERA BABIšOVýCH SE ROZEšLA S RUSKýM PříTELEM. VIVI PRý JEDNOU POVEDE RODINNOU FIRMU

Velká mladická láska Vivien Babišové je minulostí. Konec vztahu s partnerem původem z Ruska, Iljou, už veřejně potvrdil i otec Andrej Babiš, když veřejně promluvil o svých dětech. Jeho jediná dcera, která letos oslaví 24. narozeniny, se nyní místo randění soustřeďuje na studium i práci pro rodinný holding, v němž by prý jednou chtěla vládnout.

Pohledná Vivi, jak jí doma Babišovi říkají, s Iljou Isupovem dle dostupných informací randila již od roku 2017 a šlo o její první velkou lásku. Zamilované snímky jsou však minulosti, jak ostatně potvrdil i její otec, miliardář a politik Andrej Babiš.

„Momentálně je tedy volná, takže neříkám posílejte životopisy, fotky, to by mě Vivien zabila. Ale já mám radost, protože Vivien je strašně pracovitá, začala pracovat v Agrofertu a ještě studuje na magistra, takže má školu pátek, sobotu, neděli, takže to má náročné,“ popsal náročný režim své dcery pro Expres.cz Babiš.

Tím rovněž naznačil, že pro svou milovanou Vivi s manželkou Monikou jen tak někoho neodsouhlasí a mělo by jít rovněž o někoho ambiciózního, inteligentního a zapáleného. „Vivien má velký drive a chce převzít firmu, už v ní pracuje, začala od píky a seznamuje se se všemi firmami v holdingu, aby vše poznala osobně a porozuměla procesům,“ popsala, jak dcera sbírá praxi ve světě byznysu, pyšná maminka Monika.

Jak ale přísný tatínek Andrej zdůraznil, žádné z jeho dětí nedostane v rámci holdingu určitě nic zadarmo: „Firmu tím, že jsem ji dal do fondů, řídí management a oni se musí vypracovat. Já jsem taky začínal jako referent, škrtal vagony, fakturoval a postupně dělal všechny možné pozice. Musí to vymakat, to není to, že jsou Babišovci, že budou mít nějakou prioritu. Pokud budou dobří, tak si to vybojují.“

Samotná Vivien si svého dalšího vyvoleného bude určitě rovněž pečlivě vybírat. Nejenže je od malička zvyklá na vysoký standard i luxus, ale zároveň jí rodiče doposud dopřáli špičkové vzdělání. Po absolvování soukromé Prague British International School vyrazila Vivi na studia do Španělska. A mezi její záliby patří jezdectví (což má společné třeba s Annou Kellnerovou) či výlety letadlem na nákupy napříč Evropou. Je tak jisté, že ať už bude novým nápadníkem kdokoli, bude se muset pořádně otáčet.

Andrej Babiš má ve své manželce Monice již řadu let loajální a milující oporu (podívejte se na rozhovor, který vznikl před prezidentskou volbou):

2024-04-15T17:12:46Z dg43tfdfdgfd