CHVíLE HRůZY HVěZDY ULICE JAROSLAVY OBERMAIEROVé: SYN SE ZRANIL MEZI AUTY!

Pořádné drama se minulý týden odehrálo na chalupě Jaroslavy Obermaierové (78) na Benešovsku, kde žije se svým synem. Jaroušek (44) tam nešikovně upadl v garáži a zaklínil se mezi auty. Kvůli bolestivému zranění se nemohl zvednout a volal ze všech sil o pomoc.

Tu mu poskytla jeho vylekaná maminka. „Chudák, ošklivě se poranil! Měli jsme strach, jestli nemá zlomené ruce, ale naštěstí jsou jen naražené,“ popsala Aha! herečka, která tak na několik dní přišla o osobního šoféra.

Obermaierová z Ulice se chlubí tykačkou se Zemanem: Řešili svoje důchody!

Mimo jiné i proto, že rodinné auto muselo do servisu. Obermaierová se kvůli tomu nedostala na křest knihy o exprezidentovi Miloši Zemanovi (79). „V ten den jsem točila Ulici, to mě do Prahy dovezl televizní řidič. Ale z ateliérů už jsem odvoz neměla. Panu prezidentovi jsem se omluvila, mrzí mě to,“ podotkla s tím, že si mohla vzít taxi, ale pak by ji neměl kdo odvézt domů na Benešovsko.

Drožka z metropole do středních Čech by totiž stála spoustu peněz. „Mám možnost v Praze přespat, ale nechtěla jsem Jarouška nechávat doma samotného,“ doplnila herečka a dabérka. 

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (77): Proč nenávidí Vánoce!

Stále řídí

Jarka dokáže řídit i sama, ale pokud je ve stresu nebo unavená, za volant usedat nechce. „V týdnu mám další natáčení Ulice, to už řídit budu. V dalších květnových termínech, kdy budu točit, uvidím, jak na tom budu psychicky,“ řekla v sobotu.

2024-04-28T14:01:28Z dg43tfdfdgfd