BABIš SE žENOU SI UDěLALI VýLET NA INAUGURACI: VYPADALI šťASTNě, MONIKA ZářILA V LUXUSU

V sobotu v poledních hodinách složila slib nová hlava slovenského státu Peter Pellegrini, který se stal v pořadí šestým prezidentem od vzniku samostatného Slovenska. Na jeho slavnostní inauguraci dorazila řada poslanců, členů vlády, bývalých slovenských prezidentů a dalších pozvaných hostů. Redakci eXtra.cz neuniklo, že mezi nimi byl i bývalý český prezident Miloš Zeman a český expremiér Andrej Babiš, který dorazil s Monikou. 

Dlouho očekávaný ceremoniál se uskutečnil v sobotu přesně v poledne v prostorách Slovenské filharmonie v centru Bratislavy, kam dorazilo mnoho významných politických jmen. Mezi pozvanými hosty byl i bývalý český prezident Miloš Zeman. "Milí přátelé, srdečně vás pozdravuji z Bratislavy," uvedl Zeman na svém oficiálním facebookovém profilu u fotografie ze slovenské metropole.

Do Bratislavy zavítal také předseda hnutí ANO Andrej Babiš po boku s manželkou Monikou. Dvojice přitom dne 19. dubna oznámila rozchod, a tak nyní spolu opět přiživili spekulace o jejich návratu. Není to totiž poprvé, co se po oznámení rozpadu jejich manželství objevili na veřejnosti bok po boku.

Babiš je Monikou stále okouzlen

Nedávno společně zašli na domácí hokejové mistrovství světa nebo se společně objevili u volební urny při volbách do Evropského parlamentu. Monika Babišová navíc v pátek 14. června oslavila kulaté padesátiny a Babiš jí popřál už hned po ránu prostřednictvím sociálních sítích. „Moni, přeju ti všechno nejlepší k tvým krásným jubilejním narozeninám. Ať jsi hlavně zdravá a šťastná. Jsi úžasná žena,“ popřál své bývalé životní partnerce na Instagramu, kde sdílel její nádherné selfie.

Video: Rozhovor s Monikou Babišovou pro eXtra.cz na Elite Model Look:

Dokonalá Monika na inauguraci

Dlužno podotknout, že půvabná blondýnka vypadá na svůj věk fantasticky a také během této významné události na Slovensku byla naprosto úchvatná. Monika zvolila smetanové elegantní šaty, ve kterých vypadala skutečně jako panenka. Její dokonalý vzhled podtrhl perfektní make-up i romanticky zvlněné vlasy. Nezapomněla ani elegantní kabelku od luxusní značky Dior, jejíž cena se pohybuje kolem 150 tisíc.

"Bylo nám s Monikou velkou ctí zúčastnit se inaugurace prezidenta Slovenské republiky, Petra Pellegriniho. Petře, přeji Ti v Tvé nové roli mnoho úspěchů, síly a dobrých rozhodnutí ve prospěch Slovenska. Jsem si jistý, že budeš mít Slovensko vždy na prvním místě," uvedl Babiš na svém Instagramu.

Na to, jak to Monice Babišové slušelo při inauguraci Petera Pellegriniho, se podívejte v naší fotogalerii.

Související články

2024-06-15T17:15:42Z dg43tfdfdgfd