AUSTRALSKá TIKTOKERKA JE POžáDáNA, ABY OPUSTILA OBCHOD S NářADíM ZA NATáčENí ODVážNéHO VIDEA

Dasha Daley. Foto e vídeo: Reprodução Tiktok @itsnotdasha

Dasha Daley, osmadvacetiletá modelka z Perthu v Austrálii, se ocitla v centru bouřlivé debaty poté, co tvrdila, že byla vyhozena z obchodu s nářadím za natáčení obsahu pro své sociální sítě. Dasha, známá svými odvážnými videi, vydělává stovky dolarů za každé video zveřejněné online.

+ Klikněte sem a podívejte se na video

Tvůrkyně obsahu pro dospělé používá své sociální sítě ke sdílení momentů ze svého každodenního života, včetně fotografií v bikinách během dovolené a návštěv obchodu s nářadím se svými přáteli. Jedna z těchto návštěv však nedávno zhořkla, což mezi jejími sledujícími vyvolalo rozkol o tom, kdo měl v této situaci pravdu.

Na videu se k Dashe přiblíží zaměstnankyně obchodu a informuje ji, že natáčení videí pro TikTok v místě není povoleno. “Nemůžete natáčet TikTok v obchodě,” uvedla zaměstnankyně mimo kameru.

Dasha video popsala jako: “POV jste vyhozeni z Bunnings za natáčení TikToků”. V popisu dále uvedla: “Bunnings Innaloo v Perthu, jste… byli tak nezdvořilí.”

Od incidentu modelka zveřejnila ukázky videí, která natočila v obchodě se svým partnerem. Na jednom z videí se prochází uličkami “hledající muže”, jako součást virálního trendu, kdy ženy navštěvují místa, kde se obvykle nacházejí muži, místo používání seznamovacích aplikací.

Dasha v dalším vysvětlení svého vyhození z obchodu uvedla: “Všichni tam natáčejí a vyváznou bez trestu.” Událost označila za “směšnou” a slíbila, že se “už nikdy nevrátí”.

Internet se rozštěpil ohledně akce obchodu. Někteří komentátoři Dasha podporovali, jeden z nich uvedl: “Wow. Řekl bych jim, aby se starali o své vlastní záležitosti.”

+ Podívejte se na další videa digitálních influencerů

Foto a video: Reprodução Tiktok @itsnotdasha. Tento obsah byl vytvořen za pomoci AI a revidován redakčním týmem.

The post Australská tiktokerka je požádána, aby opustila obchod s nářadím za natáčení odvážného videa appeared first on Instafamosos.

2024-07-04T13:10:21Z dg43tfdfdgfd