ANDREJ BABIš SE ROZVáDí S MONIKOU. POSLEDNí SPOLEčNOU AKCí BYLA SILVESTROVSKá NOC

Expremiér Andrej Babiš šel s pravdou ven a oznámil, že se rozvádí s manželkou Monikou. Nějaký čas už se o tom šuškalo, nyní to však potvrdil sám předseda hnutí ANO na svých sociálních sítích. Poslední společné fotky, které manželé dali na sociální sítě, jsou z konce roku 2023.

Andrej Babiš o rozpadu manželství s Monikiu Babišovou informoval fanoušky na svém facebookovém profilu. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v příspěvku se svatební fotografií pořízenou před sedmi lety, kdy si pár řekl své ano.

„Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ doplnil Babiš společně s požadavkem, aby všichni respektovali jejich soukromí.

Užili si silvestrovskou noc, pak přišel konec

Potvrdily se tak spekulace, které již před několika týdny přinesl web Prima Lajk. V poslední době dvojice nechodila spolu na veřejnost. Poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, jsou z konce roku 2023. Tehdy probíhaly na farmě Čapí hnízdo silvestrovské oslavy, ale manželé na společných fotkách působili dost křečovitým dojmem.

O tom, že v manželství jsou problémy, se hovořilo také o Velikonocích, kdy manželé trávili svátky každý zvlášť. Zatímco Andrej odjel na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Monika pracovala jako sekretářka, Babišovi se zalíbila

Bývalý premiér a předseda hnutí ANO se s Monikou, rodným příjmením Herodesovou, seznámil v roce 1992 v jednom z podniků holdingu Agrofert. Andrej Babiš byl tehdy jedním z ředitelů a jeho nastávající choť tam pracovala jako sekretářka. Společně přivedli na svět dceru Vivien a syna Frederika. Svou lásku stvrdili sňatkem v roce 2017.

2024-04-19T16:42:11Z dg43tfdfdgfd