AGáTA HANYCHOVá CHCE MíR. JEJí VELIKONOčNí STATUS NESE DůLEžITý VZKAZ PRO SOUKOPA A PRACHAřE

Influencerka Agáta Hanychová si na Velikonoce připravila speciální vzkaz pro své dva expartnery a otce dvou jejích potomků. Ve zprávě na sociálních sítích využila svátků jara k tomu, aby je oba vyzvala ke společnému zakopání válečné sekery. Část reakcí její krok chválí, další se jí vysmívají.

„Velikonoce jsou svátky naděje… Milí tatínkové J+J!“ začala Agáta Hanychová svůj velikonoční status, který zveřejnila na Velký pátek. Rozhodla se v něm vyzvat expartnera Jaromíra Soukupa a exmanžela Jakuba Prachaře k ukončení současné nepřátelské atmosféry. Zatímco Agáta je aktuálně provdaná za Miroslava Dopitu, vede mediální i soudní bitvy s oběma svými předchozími partnery.

Čtěte také: Spor Hanychové a Soukupa: Modelka má dlužit přes čtvrt milionu korun, stojí v rejstříku

Jakub Prachař po Hanychové požaduje nejen to, aby na sociální sítě nefotila jejich společnou dceru Miu, ale bojuje i o nastavení střídavé péče. Podobné post-vztahové komplikace nyní Agáta řeší také s jeho následovníkem Jaromírem Soukupem, s nímž má dceru Rozárku. Jak vidno, ani jí nejsou nekonečné spory a titulky v médiích dlouhodobě příjemné.

Zkouší proto napjatou situaci uklidnit skrz veřejný text na sociálních sítích. „Prosím ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším,“ nasypala si Agáta popel na hlavu, čímž naznačila, že je oběma ochotna ustoupit za cenu klidu zbraní. „Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Já respektuji vaše přání dcery nefotit,“ pokračovala Hanychová.

Ta svá slova ozdobila koláží svých snímků se Soukupem a Prachařem, aby bylo pro jistotu jasné, komu iniciály J+J patří. „Píši Vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji. Matka vašich dcer: Mii a Rózy,“ zahrála v závěru na city obou tatínků Agáta. Její slova si u fanoušků vysloužila pochvalu, ale i bouřlivý smích.

„Jsem se lekla, že už je 1.4. Ale když není, tak klobouk dolů, jsem zvědavá na reakce tatínků,“ stojí v jednom z komentářů pod Agátiným statusem. „Co třeba toto… nedělat si děti s každým na potkání. Nejdříve s tím chlapem žít a poznat ho,“ dala Agátě radu do života další z komentujících. „Klobouk dolů za takové vyjádření. Prachař je k.kot od podívání a Soukup starej arogantní deb…snad budete mít už klid,“ podpořil influencerku komentující Marek.

Agáta Hanychová pro Prima Ženy odpověděla na 30+ otázek:

2024-03-29T11:59:41Z dg43tfdfdgfd