AGáTA A ORNELLA TERčEM NADáVEK A NENáVISTI: ČEšI JIM ZáVIDí 800 TISíC MěSíčNě, říKá PEPA KOKTA

Influencerky Agáta Hanychová (38) a Ornella Koktová (31) jsou na jednu stranu v balíku, když jim jejich živě vysílaný pořad na placené platformě přináší kolem 800 tisíc korun měsíčně, na stranu druhou se ale za úspěch krutě platí. „Je to smršť urážek a nadávek,“ prozradil eXtra.cz Josef Kokta, který coby zkušený odborník dvojici radí s marketingem.

Josef Kokta: Tajemství úspěchu pořadu Agáta a Ornella

Pořad Agáta a Ornella na HeroHero šlape, obě dámy nasbíraly už přes 5 tisíc předplatitelů, což jim vynáší v Česku nevídané peníze.

Marketingově jim do toho kecám, je to moje oblast. Trošku tomu rozumím,“ přiznal eXtra.cz skromně manžel Ornelly Josef Kokta, který na marketingu před lety vydělal kolem miliardy korun.

Jedna jak druhá si nyní, když jim narostla čísla, přijdou na částku kolem 400 tisíc korun.

„Mají to půl na půl. Když ten nápad na společný pořad vznikl, bylo to v době, kdy byla kvůli Survivoru hodně v kurzu Ornella,“ odmítá Kokta variantu, že by Agáta Hanychová mohla mít víc, protože je „ta slavnější“.

A proč podle něj show uspěla?

„Snaží se dělat dobrou práci, nechtějí napodobovat někoho jiného,“ vypichuje.

„Myslím si, že je fajn, že jejich pokec je úplně jiný, než když se Agáta baví s těmi svými holčičkami. Trochu ji, dá se říct, Orny umravňuje,“ myslí si Kokta dál.

Počítám do tří a jednu ti fláknu: Ornella s Agátou popsaly své výchovné praktiky a fígle

Povídají si s lidmi, to rozhoduje, myslí si

A co oběma ženám radí?

„Musejí být přirozené, o tom to celé je. Musí se na tom pracovat, má to být pořad dvou normálních holek, které si povídají. A hlavně si povídají s lidmi, které tam i pozvou. I normální obyčejné lidi, ne slavné, jak to dělají ostatní,“ odhaluje tajemství jejich úspěchu.

„Jsou tam konkrétní plány do brzké budoucnosti, co ještě holky budou moci dělat a co bude možná trochu nečekané, ale to si zatím nechám pro sebe,“ nastiňuje tajemně.

Zlatý důl Ornelly a Agáty. Klábosením o holčičích problémech a drbáním si přijdou měsíčně skoro na půl milionu

Obří vlna nenávisti

Zároveň Josef Kokta naznačuje i to, že medializace úspěchu obou žen provází nenávistná smršť komentářů nepřejících lidí.

Jsme v totálně závistivém Česku, takže když si u vás v médiích někdo přečte, kolik na tom holky vydělávají, tak se pak v komentářích rozpoutá peklo. Je to fakt děsné, co jsou lidé schopni napsat za nenávistné věci. Je to fakt zlé. Však je nikdo nenutí, aby se na to koukali nebo aby za to platili,“ diví se prý až brutální smršti nadávek a urážek.

Ornella a Agáta terčem drsného hejtu. Chování puberťaček, co jen pomlouvají, nešetří je Bína a pustil se i do Jacka

„Je to jako fotbal, hokej, cokoli jiného. Je to zábava pro lidi, kteří si to jsou ochotni zaplatit. Na fotbal si také koupíte lístek. A nikdo vás nenutí si ho kupovat a přitom by to taky někdo mohl brát tak, že se tam za mičudou honí dvaadvacet milionářů. Ale samozřejmě už se ozývají pohoršené hlasy, jak to, že si holky za ten pořad dovolují nechat platit. Dokud tam bude někdo, koho to bude zajímat a zaplatí si za to, tak to přece poběží dál, to dá rozum,“ uzavřel pro eXtra.cz Josef Kokta.

Doporučené video: Ornella Koktová o návratu ze Survivoru:

Jeho „svěřenkyním“ v posledních dnech ubylo pár set předplatitelů, ale Pepa věří, že se to ustálí a Agáta s Ornellou budou mít dál úspěch.

Související články

2024-04-17T08:08:59Z dg43tfdfdgfd